Puh: 040 830 6242

Lämminhenkistä läsnäoloa

GG-Hoiva on pieni hoivayhtiö, jolle hoivatyö on sydämen, ei bisneksen asia.
Kysy lisää näistä asioista

Viivi Räsänen
puh. 040 142 9200.

Hoivatalon tilat

Asukkaillamme on omat yhden hengen huoneet, jotka voi halutessaan sisustaa omilla rakkailla esineillä ja tavaroilla luoden samalla turvallisuutta ja kodikkuutta.
Osasta huoneista on käynti myös parvekkeelle, jonka kautta pääsee hoivakodin nurmiselle piha-alueelle.

Yhteistä aikaa toisten asukkaiden ja hoitajien kanssa voi viettää hoivakodin viihtyisissä oleskelutiloissa, jossa voi katsella tv:tä ja kuunnella musiikkia. Myös asukashuoneet on varustettu tv-antennivarauksella.

WC- ja pesutiloja Wanha Wihtori -ryhmäkodissa on seitsemän ja Wanhassa Wilhelmiinassa neljä. WC- ja pesutilat ovat asukkailla yhteiskäytössä. Ruokailu tapahtuu ryhmäkodin ruokasalissa. Lounas ja päivällinen tulevat hoivakotiin Kaavilaisesta Ravintola Taikapadasta, aamupala, välipalat ja iltapala valmistetaan hoivakodissa. Ruokamme on monipuolista huomioiden erikoisruokavaliot sekä teemaviikot.

Asukkaiden ja henkilökunnan käytössä on myös yhteinen ”kuntonurkka” monitoimilaitteineen, jumppapalloineen, käsipainoineen, soutulaitteineen jne.

Saunatilat löytyvät talon kellarikerroksesta.

Liikuntaesteisten on helppo kulkea hoivakodin tiloissa, ja rappusia pitkin pääsee myös hoivakodin omalla pyörätuolihissillä. huomioiden hoivakotimme resurssit.